Til toppen

Stenger

Sage Salt HD

Sage Salt HD er absolutt en toppmodell. Egner seg for deg som fisker mye i saltvann, og som stiller høye krav til utstyret.
VM-20002

Sage Igniter

Sage Igniter har på utrolig kort tid blitt en mega hit. Aksjonen ultrafast med Konnetic HD betyr at du får en stang som er rask, men som allikevel jobber dypt og drar frem kraft potensialet i bunndelen.
VM-22598

Sage X

Sage X er en stang for både ferskvann og saltvann. Medium fast aksjon, som dekker de aller fleste fiske situasjoner og kaste ferdigheter.
VM-20003

Scott G Series

Scott G er en ikonisk tørrflue stang som aldri går av moten. Anbefales til alle ørretbomser der ute.
VM-20548

Hardy Zane

Hardy Zane er rett og slett enormt mye for pengene. Her får du en topp stang til en fin pris. Saltvanns modell som oppfører seg som en topp stang. Med Zane er du dekket for det meste. Passer veldig fint med Zane Carbon reel. Anbefales
VM-600020

Hardy Zane Pro

Hardy`s nye flaggskip for saltvannsfiskerne. Rask aksjon, men jobber godt ned i bunn delen. Dette gir en utrolig lettkastet stang med feeling, og en enorm punch. Med Zane Pro kan du kaste i raskt tempo, eller gjøre ett skikkelig stopp og få ladet stanga helt ned slik at du kan kaste rolig og kontrollert. En fantastisk stang som de fleste klarer å håndtere lett. Anbefales på det aller sterkeste!!
VM-600019

Orvis Superfine Touch Glass 8" #5

Orvis superfine glass 8" #5 til en vanvittig god pris!!!
PFFORVGLA580

TFO LK Legacy DH

TFO LK Legacy! Denne stangen er fenomenalt god til denne prisen. Anbefales på det aller sterkeste.
VM-21412

TFO LK Legacy

TFO Leverer varene som alltid. Mye stang for pengene, kan brukes i både ferskvann og saltvann. Fast action. Livstidsgaranti.
VM-21274

Elevation

Elevation er superlette og sterke fluestenger med en jevn, medium rask aksjon for fluefiskere på alle nivåer. Produksjonen av denne stangserien er bærekraftig med miljøvennlige komponenter
VM-6000026