Til toppen

Sage

Sorter Anbefalte

Sage Trout LL

Trout LL er stanga for tørrflue puristen. Nydelig dyp aksjon med både punch og feel. Anbefales på det sterkeste.
VM-21159

Sage X Rod

Sage X er en stang for både ferskvann og saltvann. Medium fast aksjon, som dekker de aller fleste fiske situasjoner og kaste ferdigheter.
VM-20003

Sage Payload

Sage Payload er designet for deg som bruker store fluer. Spesielt gjedde og lignende predatorer. Kan også brukes som en god havabbor stang.
VM-200021

Sage Maverick

Sage Maveric! En stang du kan bruke til alt ditt saltvannsfiske. Anbefales på det sterkeste.
VM-21287

Sage R8 Core

Sage R8 Core serien er det nye flaggskipet til Sage. Nyeste carbon material teknologien på markedet.
VM-21396

Sage Igniter DH

Sage Igniter har på utrolig kort tid blitt en mega hit. Aksjonen ultrafast med Konnetic HD betyr at du får en stang som er rask, men som allikevel jobber dypt og drar frem kraft potensialet i bunndelen. Å løfte tunge synkeliner går som en lek med Sage Igniter, snorrette linjer og lange kast, selv i kraftig vind. Dette er ett råskinn av en stang, og manges favoritt.
VM-22599

Sage Igniter

Sage Igniter har på utrolig kort tid blitt en mega hit. Aksjonen ultrafast med Konnetic HD betyr at du får en stang som er rask, men som allikevel jobber dypt og drar frem kraft potensialet i bunndelen.
VM-22598

Sage Salt R8 Core

Sage R8Salt kombinerer økt styrke samtidig med økt "feel", noe som gjør den like velegnet for vårt skandinaviske saltvannsfiske fra land som til tropisk fiske. Presis stang satt opp med det ypperste av komponenter.
VM-21588

Sage Sonic DH Rod #9 14 FT 6 pcs

6- Delt Sonic Tohånds. Perfekt reise stang!
FA91406SONIC