Til toppen

Sage

Sorter Anbefalte

Sage Salt HD

Sage Salt HD er absolutt en toppmodell. Egner seg for deg som fisker mye i saltvann, og som stiller høye krav til utstyret.
VM-20002

Sage Payload

Sage Payload er designet for deg som bruker store fluer. Spesielt gjedde og lignende predatorer. Kan også brukes som en god havabbor stang.
VM-200021

Sage X

Sage X er en stang for både ferskvann og saltvann. Medium fast aksjon, som dekker de aller fleste fiske situasjoner og kaste ferdigheter.
VM-20003

Sage Trout LL

Trout LL er stanga for tørrflue puristen. Nydelig dyp aksjon med både punch og feel. Anbefales på det sterkeste.
VM-21159

Sage Igniter

Sage Igniter har på utrolig kort tid blitt en mega hit. Aksjonen ultrafast med Konnetic HD betyr at du får en stang som er rask, men som allikevel jobber dypt og drar frem kraft potensialet i bunndelen.
VM-22598

Sage Igniter DH

Sage Igniter har på utrolig kort tid blitt en mega hit. Aksjonen ultrafast med Konnetic HD betyr at du får en stang som er rask, men som allikevel jobber dypt og drar frem kraft potensialet i bunndelen. Å løfte tunge synkeliner går som en lek med Sage Igniter, snorrette linjer og lange kast, selv i kraftig vind. Dette er ett råskinn av en stang, og manges favoritt.
VM-22599

Sage Maverick

Sage Maveric! En stang du kan bruke til alt ditt saltvannsfiske. Anbefales på det sterkeste.
VM-21287

Sage+Stanley 1,4 L Thermos

Stanley Termos i Samarbeid med Sage. Super kvalitets termos på 1,4 Liter med pulver lakkert mat sort finish og Sage Logo
FA7454

Sage+Stanley 8oz Flask (0,23 L)

Lommelerke fra Stanley. Sort matt pulver lakkering og med Sage Logo. Ett must have for fiskeren som liker å slappe skikkelig av på tur med noe extra i koppen.
FA7455