Til toppen

Hardy

Sorter Navn (a > å)

Hardy Marksman Z

Hardy sitt flaggskip på saltvannstenger rigget med de beste komponeneter. Svært lett, langkastende og noe dypere enn foregående saltvannsmodeller.
VM-21672

Hardy Ultralite NSX 4-Piece

Nyhet fra Hardy. Ultralight NSX DH er en av de skikkelig gromme nyhetene for sesongen 2022.
VM-21297

Hardy Ultralite NSX 6-Piece

Fantastisk nyhet fra Hardy. Perfekt reise stang, eller hvis du bare vil ha en stang som er lettere å dra med seg. Finnes i både 6-delt og 4-delt versjon. Anbefales på det aller sterkeste.
VM-21296

Hardy Ultralite X

Hardy Ultralite X 4-delte fluestenger kan ikke bare brukes på godværsdager, men også under ugunstige forhold, som stiller et annet sett med krav til utstyret vårt – ekstremvær, ekstreme avstander eller til og med ekstreme fluer. Hardy Ultralite X er svaret på disse kravene og har en betydelig raskere aksjon enn de standard Hardy Ultralite fluestengene.
VM-21294

Hardy Zane Pro

Hardy`s nye flaggskip for saltvannsfiskerne. Rask aksjon, men jobber godt ned i bunn delen. Dette gir en utrolig lettkastet stang med feeling, og en enorm punch. Med Zane Pro kan du kaste i raskt tempo, eller gjøre ett skikkelig stopp og få ladet stanga helt ned slik at du kan kaste rolig og kontrollert. En fantastisk stang som de fleste klarer å håndtere lett. Anbefales på det aller sterkeste!!
VM-600019