Til toppen

Hardy

Sorter Navn (a > å)

Hardy Ultralite NSX 4-Piece

Nyhet fra Hardy. Ultralight NSX DH er en av de skikkelig gromme nyhetene for sesongen 2022.
VM-21297

Hardy Ultralite NSX 6-Piece

Fantastisk nyhet fra Hardy. Perfekt reise stang, eller hvis du bare vil ha en stang som er lettere å dra med seg. Finnes i både 6-delt og 4-delt versjon. Anbefales på det aller sterkeste.
VM-21296

Hardy Ultralite X

Hardy Ultralite X 4-delte fluestenger kan ikke bare brukes på godværsdager, men også under ugunstige forhold, som stiller et annet sett med krav til utstyret vårt – ekstremvær, ekstreme avstander eller til og med ekstreme fluer. Hardy Ultralite X er svaret på disse kravene og har en betydelig raskere aksjon enn de standard Hardy Ultralite fluestengene.
VM-21294

Hardy Zane

Hardy Zane er rett og slett enormt mye for pengene. Her får du en topp stang til en fin pris. Saltvanns modell som oppfører seg som en topp stang. Med Zane er du dekket for det meste. Passer veldig fint med Zane Carbon reel. Anbefales
VM-600020

Hardy Zane Pro

Hardy`s nye flaggskip for saltvannsfiskerne. Rask aksjon, men jobber godt ned i bunn delen. Dette gir en utrolig lettkastet stang med feeling, og en enorm punch. Med Zane Pro kan du kaste i raskt tempo, eller gjøre ett skikkelig stopp og få ladet stanga helt ned slik at du kan kaste rolig og kontrollert. En fantastisk stang som de fleste klarer å håndtere lett. Anbefales på det aller sterkeste!!
VM-600019