Til toppen

Lim og fugemasse

Sorter Navn (a > å)

Gorilla Epoxy lim 25 ml

Sterkt 2-komponentlim – perfekt både til bruk i hjemmet og til bilreparasjoner. Fyller ut hull og gir ekstremt god trekkfasthet. Ideelt til materialer som stål, aluminium, glass, tre, keramikk og keramikkfliser. Gorilla Epoxy herder i løpet av 5 minutter. Blir transparent når det er gjennomherdet og beholder det transparente utseende over tid.
185448

Gorilla Glue 60ml

Dette er et meget godt lim, og kanskje det beste en-komonente limet som finnes på markedet. Dette er et lim som fungerer der andre limtyper mislykkes. Gorilla Glue er 100% vanntett, tåler både høye og lave temperaturer, vær, vind og alt annet du kan tenke deg. Det limer stein, metall, keramikk, glass, tre og mye annet. Innhold: 60 ml.
185447

Gorilla Super Glue - 15g

Dette er superlimet som fester på bare 10 sekunder. Limer nær sagt all, gummi, papir, tre, lær, metall, keramikk og mye annet. Flaskenes munnstykke har en innebygd metallstift, noe som forhindrer at den tetter seg.
185451

Gorilla Super Glue Brush & Nozzle - 12g

Dette er superlimet som fester på bare 10 sekunder. Limer nær sagt all, gummi, papir, tre, lær, metall, keramikk og mye annet. Flaskenes munnstykke har en innebygd metallstift, noe som forhindrer at den tetter seg. Dette er det eneste superlimet som kan brukes på to måter. Påfør limet enten raskt med presisjons-munnstykket, eller bruk den lille penselen på områder der det kreves nøyaktighet.
185452

Gorilla Super Glue Gel - 15g

Dette er superlimet (Super Glue Gel) som fester på bare 10 sekunder. Limer nær sagt all, gummi, papir, tre, lær, metall, keramikk og mye annet.
185453

Gorilla Tape Handyroll 9 m x 25 mm

Gorilla Tape Handy Roll 9M En praktisk tape-rull som hverken tar mye plass eller veier mye. Perfekt å ha i vesken eller i ryggsekken når du er på tur. Dim: 9 m x 25 mm. Det finnes ingen tilsvarende tape.
185454

Gorilla Waterproof Patch and Seal tape

Gorilla Patch & Seal Tape er et UV-bestandig permanent reparasjonstape som er lufttett og 100% vanntett. Det er utmerket for å reparere hull, sprekker, mellomrom og rifter.
185449

Natemasse, Sikaflex 290i DC, 300 ml, sort

Sikaflex 290DC natemasse for nating og forsegling av nater i tradisjonelle tredekk og gulv.
950510