Til toppen

Vannski og wakeboard

Sorter etter: Navn (a > å)

2 Obrien Celibrity 68 Combo

Dette er en utrolig god allround vannski som passer alle. Den er stabil og gir god kontroll på vannet. Den har en dyp konkav og funker også bra til å kjøre slalom om man ønsker å utfordre seg selv.
FLU1880

KOA 10'6 SUP pakke

Brettet er et ordentlig oppblåsbart sup brett for de som ønsker å prøve sporten uten å legge for mye penger i dette, men heller ikke ønsker å kjøpe noe som de må bytte ut med en gang de skulle finne ut om dette er noe som det skal satses på. Da kan du kjøpe for eksempel en bedre åre. Brettet er laget for allround crusing. Det er stabilt og lett å bruke. Pakken kommer med brett, åre, bag, pumpe og reparasjons sett.
FLU2242

OBRIEN VOODOO KNEBRETT MED KROK

Et knebrett fra Obrien som man kan kjøre hardt i "waken" samtidig som det er tilgivende med gode allround egenskaper. Fire støpte finner på hvert hjørne gir ekstra godt grep i vannet, og den buede undersiden sørger for raske og jevne svinger. Den 3/4 ″ tykke puten gir plysjkomfort for knær og ankler, mens den 3-tommers polstrede stroppen sikrer deg maksimal kontroll.
FLU1887

Obrian Daloo 2

Dobbel morro! Hva er bedre enn et klassisk smultringtube? Lag den dobbel og putt på en person til! O'Brien 2 Daloo gjør nettopp det, og alle elsker det. Det spiller ingen rolle om du sitter, kneler eller legger deg; en tur ,ed 2 Daloos får alle til å smile.
FLU1607

Obrien All-Star Trainers

Når det er på tide å lære barna å stå på vannski, er All-Star Trainers det ultimate trenings verktøyet! Når du får et par All-Star Trainers, får du virkelig et supert trenings system. Disse 46-tommers-skiene kommer med en stabilisator / stag som forhindrer at skiene gjør “splitt” og holder dem i vater. De kommer også med to tau som en del av pakken; et kort trenings tau med et håndtak som kobles til stabilisator / trenerstaget foran på skiene som skiløperen holder fast i, og et lengre tau med et håndtak som skal holdes av en erfaren observatør i båten. Med dette systemet kan observatøren frigjøre skiløperen hvis de faller og ta trykket fra barnet. Dette systemet gjør det utrolig enkelt å få barn opp og stå på vannski med minimalt av drama ellers lett kan oppstå. Støtter et vektområde opp til 40 kilo med justerbare bindinger i barnestørrelse. Disse skiene har en dobbel tunnelbunn som sporer flott og skaper mye løft. Innstøpte finner er uknuselige og gir enestående stabilitet. All-Stars er det perfekte systemet for å lære barn å stå på vannski.
FLU1453

Obrien Tubester 54

En tube med klassisk smultring form som gir endeløs morro. Med sin klassiske smultringform handler Tubester om å skape glede på vannet. Uansett hvordan du velger å bruke den, vil gleden være stor.
FLU1455

Pumpe SUP 12V, 16 PSI

Pumpe SUP 12V, 16 PSI er lett og praktisk. Pumper raskt opp gummibåter, SUP-brett og annet. Leveres med LCD-display og strømledning.
F1038536