Til toppen

Vannski og wakeboard

Sorter Navn (a > å)

2 Obrien Celibrity 68 Combo

Dette er en utrolig god allround vannski som passer alle. Den er stabil og gir god kontroll på vannet. Den har en dyp konkav og funker også bra til å kjøre slalom om man ønsker å utfordre seg selv.
FLU1880

KOA 10'6 SUP pakke

Et rimelig SUP brett - Pakken kommer med brett, åre, bag, pumpe og reparasjons sett.
FLU2242

OBRIEN VOODOO KNEBRETT MED KROK

Et knebrett fra Obrien som man kan kjøre hardt i "waken" samtidig som det er tilgivende med gode allround egenskaper. Fire støpte finner på hvert hjørne gir ekstra godt grep i vannet, og den buede undersiden sørger for raske og jevne svinger. Den 3/4 ″ tykke puten gir plysjkomfort for knær og ankler, mens den 3-tommers polstrede stroppen sikrer deg maksimal kontroll.
FLU1887

Obrian Daloo 2

Dobbel morro! Hva er bedre enn et klassisk smultringtube? Lag den dobbel og putt på en person til! O'Brien 2 Daloo gjør nettopp det, og alle elsker det. Det spiller ingen rolle om du sitter, kneler eller legger deg; en tur ,ed 2 Daloos får alle til å smile.
FLU1607

Obrien Tubester 54

En tube med klassisk smultring form som gir endeløs morro. Med sin klassiske smultringform handler Tubester om å skape glede på vannet. Uansett hvordan du velger å bruke den, vil gleden være stor.
FLU1455

SUP maks 150 kg

Stand Up Paddleboard med ekstra høy bæreevne, opptil 150 kg
970415