Til toppen

Fiskeliner og tilbehør

Sorter Navn (a > å)

Autosett Large Sniksnøre

Autosett setter seg selv! Fisker av seg selv! Bruksanvisning: Løs loddet, sett agn på krokene og slipp. Snøret ruller ut til loddet når bunnen og stopper. Autosett er nå oppankret og flyter. Fisket er startet! Autosett Large er et nymoderende sniksnøre i design og brukervennlighet. Dette er komplett med lodd og handtak!
175178

Autosett Large for sveiv

Autosett Ekstrem sniksnøre / bunnsnøre. Redskapen setter seg selv! Fisker av seg selv! Bruksanvisning: Løs loddet, sett agn på kroker og slipp. Snøret ruller ut til loddet når bunnen og stopper. Autosett er nå oppankret og flyter. Fisket er startet! Autosett Ekstrem er et nyutviklet sniksnøre i design og brukervennlighet. Dette er komplett med lodd og handtak sånn at det er lett å plukke opp fra havet. Det er forsterket sånn at du kan rulle det opp med sveiv.
175178A

Autosett small Sniksnøre

Redskapen setter seg selv! Fisker av seg selv. Bruksanvisning: Løs loddet, sett agn på kroker og slipp. Snøret ruller ut til loddet når bunnen og stopper. Autosett er nå oppankret og flyter. Fisket er startet! Autosett small er et lite minisniksnøre for ferskvann. Veldig gøy å fiske med den lille, den sviver fort som en propell når du setter den! Store og små bare gliser. Du ser det når det napper, fordi redskapen sviver rundt og gir ut snøre. Autosett sniksnøre er fint å kombinere med stangfiske. Dette vil øke fangst og spenning. Det er en fordel med båt for Autosett small. Du kan også sette den ut om kvelden og trekke den om morgenen. Gøy på hytta å trekke 4 - 5 Autosett før og etter frokost. Effektivt for ørret og abbor. Dette er fantastisk spennende for de små barn men like gøy for de voksne. Bruker meitemark til agn.
175177

Autosett sveiv for sniksnøre

Sveiv for Autosett sniksnøre, passer til Ekstrem. Ekstrem er forsterket med aluminium for og tåle trommel effekt i sveiven. Large vil miste fasongen hvis du bruker den i sveiven. Nå syrefast modell med selvsmørende bronselager. 2 stk rustfrie splinter til å sette fast sniksnøre i sveiv.
175179

Kroksett for snik (6 rustfri krok)

Kroksett for sniksnører bestående av 6 stk rustfri Mustad-kroker størrelse 5/0 knyttet på 0.90mm sene
175171

Linesnøre, 180 meter

3-slått Linetau på 180 meter som kommer i 3 tykkelser
VM-302106

Linestamp

Linestamp/balje i polyethylene, perfekt for å oppbevare liner i
VM-302030