Til toppen

Victorinox Santoku m/luftlommer (17cm) (6852017)

Produktnummer: 500826B
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Japansk universalkniv som er velegnet til å skjære kjøtt, fisk og grønnsaker

Selvfølgelig! Her er en salgstekst basert på den oppgitte informasjonen:


🔪 Victorinox Santoku Kniv - Perfeksjon i Hvert Kutt! 🌿

Introduser ekspertise fra Østens kulinariske tradisjon til ditt kjøkken med Victorinox Santoku Kniv. Denne japanske universalkniven på 17 cm er en mester i å skjære og tilberede kjøtt, fisk og grønnsaker.

Luftlommer for Problemfri Kutting: Opplev smidigheten til Santoku-knivens luftlommer på bladet, som forhindrer at maten fester seg under kutting. Hver bevegelse blir en dans på kjøkkenet, uten avbrudd eller klumper.

🌲 Miljøvennlig Kebony Håndtak: Santoku-kniven er ikke bare en kulinarisk mester, men også en miljøforkjemper. Håndtaket, laget av  Kebony, som er et bærekraftig alternativ til tropiske tresorter. Ekstremt slitesterkt og estetisk tiltalende.

🔗 Livstidsgaranti - Kvalitet som Varer: Victorinox står bak hvert produkt med livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil. Fra Swiss Army Knives til Santoku-kniver, er Victorinox kjent for sitt gamle kvalitetsmerke og urokkelige forpliktelse til overlegen kvalitet.

💫 Santoku - Skjær, Tilbered, Imponer: La Victorinox Santoku Kniv være din culinaire partner på kjøkkenet. Bestill i dag og opplev høydepunktet av funksjonalitet og eleganse på hvert kutt.