Til toppen

Victorinox - Rescue Tool - Lommekniv 111 mm 13 funksjoner

Produktnummer: 46201360
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Victorinox Rescue Tool: Din trygghet i enhver nødsituasjon! Kommer med setebeltekutter, vindusknuser, og 11 andre livreddende funksjoner.

🌟 Victorinox Rescue Tool Lommekniv - Din Ultimative Redningspartner! 🌟

Har du noen gang forestilt deg en kniv som ikke bare er et pålitelig verktøy, men også en livredder i nødsituasjoner? Victorinox har skapt den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og sikkerhet med sin Rescue Tool lommekniv, utviklet i samarbeid med erfarne redningsmenn over flere år.

🔧 Profesjonelt Designet Redningsverktøy: Hver detalj i denne kniven er nøye gjennomtenkt for å møte behovene til redningsarbeidere. Den er utstyrt med en setebeltekutter, en effektiv vindusknuser og en sag designet for å håndtere knust glass. Uansett situasjon, gir Rescue Tool deg den nødvendige funksjonaliteten for å håndtere kritiske øyeblikk.

🤲 Ergonomisk Design for Alle: Vi forstår at effektivitet kommer fra tilgjengelighet. Derfor har hver komponent i kniven blitt spesielt utformet for å være like brukervennlig for både venstre- og høyrehendte. Redningsverktøyet gir deg selvtillit i enhver nødsituasjon ved å sikre rask og enkel tilgang til essensielle funksjoner.

🕒 Hastighet er Avgjørende: I nødsituasjoner er hvert sekund avgjørende. Victorinox Rescue Tool sikrer at du er forberedt og klar til å handle umiddelbart. Vi håper du aldri trenger å bruke denne kniven, men når det står om liv, kan du stole på at Rescue Tool leverer når det gjelder.

🔧 13 Funksjoner - Én Kniv: Denne allsidige lommekniven er ikke bare begrenset til redningssituasjoner. Med totalt 13 funksjoner, inkludert andre praktiske verktøy som knivblad, skrutrekker og flaskeåpner, er Victorinox Rescue Tool en pålitelig følgesvenn i ethvert scenario.

Investér i din sikkerhet og trygghet med Victorinox Rescue Tool Lommekniv. En kniv som ikke bare setter kvalitet og funksjonalitet i førersetet, men som også gir deg roen du trenger når det virkelig teller. Bestill din Rescue Tool i dag og vær forberedt på enhver utfordring som måtte krysse din vei!