Til toppen

Victorinox Potetskreller Enkel

Produktnummer: 46200796
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Victorinox Potetskreller: Rustfritt stål, fast blad, egnet for høyrehendte. Mål: L15,4 B1,9 H1 cm, svart. Sveitsisk kvalitet fra Victorinox, kjent for Swiss Army Knives. Tåler fryser, oppvaskmaskin. Ideell for presis skrelling

Victorinox Potetskreller - Perfeksjon i Hånden!

Gi kjøkkenet ditt et løft med Victorinox potetskreller, en eksepsjonell kombinasjon av sveitsisk håndverk og funksjonalitet. Denne potetskrelleren er designet med et enkelt knivblad i rustfritt stål og et elegant sort plastskaft, som gir deg presisjon og komfort i hvert eneste kutt.

Med et fast blad som ikke roterer, gir Victorinox potetskreller en jevn skrelleopplevelse, ideell for høyrehendte brukere. Dimensjonene L15,4 B1,9 H1 cm og den stilige svarte fargen gjør den til et praktisk og estetisk tilskudd til ditt kjøkkenutstyr.

Victorinox - Eksperter på Kvalitetskniver fra Sveits

Victorinox, et anerkjent sveitsisk merke med røtter tilbake til de verdensberømte "Swiss Army Knives," har forblitt en pålitelig kilde for kniver av høy kvalitet. Med en historie som spenner over generasjoner, har Victorinox etablert seg som et ledende navn innen profesjonelle og hjemmekokkers verden.

Selskapet holder seg trofast til sitt løfte om å levere produkter av høyeste standard uten å kompromisse på kvalitet. Victorinox AG, et uavhengig familieselskap, eies 90 % av Victorinox Foundation, noe som sikrer selskapets stabilitet og fremtidige suksess.

Egenskaper og Spesifikasjoner:

  • Tåler Fryser: Ja
  • Materialer: Stål og Plast
  • Tåler Mikrobølgeovn: Nei
  • Tåler Ovn: Nei
  • Foodsafe: Ja
  • Håndvask Anbefales: Ja
  • Tåler Oppvaskmaskin: Ja

Victorinox potetskreller er ikke bare et praktisk kjøkkenverktøy, men også en pålitelig følgesvenn i matlagingen. Med evnen til å tåle fryser og oppvaskmaskin, samt at den er foodsafe, gir den deg frihet og trygghet i kjøkkenet.

Oppdag en ny standard for presisjon og pålitelighet med Victorinox potetskreller - et nødvendig tilskudd til enhver kulinarisk entusiasts repertoar. Gjør matlagingen til en glede med Victorinox!