Til toppen

Victorinox Exelcior 84mm (3 funksjoner)

Produktnummer: 500714
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

To knivblader, én elegant løsning. Den perfekte lommenøkkelpartneren – stil og funksjon i hvert kutt. Alltid forberedt, alltid stilig

🔪 Victorinox Excelsior - Eleganse på Nøkkelringen! 🔑

Introduser stil og funksjon til nøkkelringene dine med Victorinox Excelsior. Denne elegante lille kniven, med 3 nøye utvalgte funksjoner, inkluderer to knivblader, og er så slank at du knapt vil legge merke til den i lommen.

💼 Ultimat Bærbarhet: Med to knivblader pakket inn i en slank design, er Excelsior den perfekte følgesvennen for de som verdsetter både stil og funksjonalitet på farten. Legg den til nøkkelringen og ha alltid et pålitelig verktøy ved hånden.

🇨🇭 Sveitsisk Eleganse: Victorinox, et merke som er synonymt med sveitsisk kvalitet, bringer deg Excelsior som et ekstraordinært tillegg til din daglige rutine. Fra verdensberømte "Swiss Army Knives" til Excelsior, representerer hvert produkt håndverk av høyeste standard.

🔗 Kvalitet uten Kompromiss: Victorinox garanterer at deres produkter oppfyller de høyeste standarder på alle områder. Excelsior er et bevis på at selv i den mest kompakte formen går Victorinox aldri på kompromiss med kvaliteten.

Legg til en touch av klassisk sveitsisk eleganse i hverdagen din med Victorinox Excelsior. Bestill i dag og opplev den uovertrufne kombinasjonen av stil og funksjon!