Til toppen

Victorinox - Evolution Wood - Lommekniv (17) 85mm 13 funksjoner

Produktnummer: MYK2390163B1
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Victorinox Evowood er en kvalitetslommekniv med skjefte i valnøtt

 

🌟 Victorinox Evolution Serien - Eleganse i Funksjonalitet! 🌟

Oppdag det beste fra begge verdener med Victorinox Evolution-serien - der funksjonalitet møter tidløst design. Denne elegante lommekniven, med et deksel av valnøtt, er din pålitelige følgesvenn uansett hvor eventyret fører deg.

🔧 13 Allsidige Funksjoner: Med 13 imponerende funksjoner gir Evolution-serien deg verktøyene du trenger, uansett situasjon.

 1. Nøkkel ring
 2. Stort knivblad
 3. neglefil
 4. neglerenser
 5. korkåpner
 6. flaskeåpner
 7. Skrutrekker 5 mm
 1. wirestripper
 2. bokseåpner
 3. Skrutrekker 3 mm
 4. Syl, hulltaker,synål
 5. Saks
 6. Lite knivblad

🌰 Valnøttdeksel - Naturlig Eleganse: Dykk ned i en verden av naturlig skjønnhet med valnøttdekslet som omfavner kniven. Hver detalj er utformet for å forene stil og funksjonalitet, og skaper en lommekniv som er like vakker som den er praktisk.

🇨🇭 Sveitsisk Kvalitet i Hvert Snitt: Victorinox, et navn som bærer stolthet og tradisjon. Fra verdensberømte "Swiss Army Knives" har Victorinox forpliktet seg til å levere produkter av høyeste kvalitet. Evolution-serien er intet unntak - et symbol på sveitsisk håndverk og pålitelighet.

🔒 Kvalitet uten Kompromiss: Victorinox garanterer at deres produkter oppfyller de høyeste standarder på alle områder. Evolution-serien er et bevis på at kvalitet ikke kompromisser, men følger deg på hvert skritt av din reise.

Investér i det beste av begge verdener med Victorinox Evolution Serien. Utforsk elegansen, omfavn funksjonaliteten og opplev sveitsisk kvalitet som varer livet ut.