Til toppen

Victorinox 06223B1 Classic 58 mm (7 funksjoner) Rød

Produktnummer: 500603B
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Victorinox Classic Rød: 7 funksjoner, uendelig bruk. Den ultimate lommekniven for presisjon og allsidighet

🔪 Victorinox Classic Rød - Tidløs Funksjon i Lommen Din! 🔴

Oppdag essensen av sveitsisk håndverk med Victorinox Classic Rød lommekniv. Den 58mm store lommekniven er utstyrt med 7 nøye utvalgte funksjoner, inkludert knivblad, neglefil og saks, alt i et rustfritt stålhus med elegante plastdeksler.

🛠️ Allsidig Funksjonalitet: Med et knivblad for presise kutt, en neglefil for polering og en saks for allsidige behov, gir Classic Rød deg verktøyene du trenger i en kompakt design.

🇨🇭 Sveitsisk Kvalitet i Hver Detalj: Victorinox, et navn synonymt med kvalitet og tradisjon. Fra verdensberømte "Swiss Army Knives" til Classic Rød, leverer Victorinox håndverk av høyeste standard.

🌍 Mer enn Kniver: Victorinox går utover bare kniver. Med fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon, har de utvidet sitt sortiment til klokker, reiseartikler og dufter - en hel verden av sveitsisk mesterverk.

🎁 Den Perfekte Følgesvenn: Enten du er en profesjonell eller amatør, er Classic Rød den perfekte følgesvennen. Den kompakte størrelsen gjør den ideell for alle anledninger.

Velg Victorinox Classic Rød og ta med deg et stykke sveitsisk kvalitet i lommen din. Bestill i dag og opplev tradisjonen av verdensklasse håndverk!