Til toppen

Victorinox - Swiss Tool - Swiss Tool X med lærslire (3.0327.LB1)

Produktnummer: 500706B
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Victorinox Swiss Tool X - 26 funksjoner i et lommeverktøy. Kompakt, elegant og allsidig. Perfekt for enhver utfordring, alltid ved din side.

🔧 Victorinox Swiss Tool X - Mesteren av Funksjonalitet i Lommeformat! 🔧

Opplev makten til 26 funksjoner i lommeformat med Victorinox Swiss Tool X. Denne lommekniven, levert med en elegant lærslire, er ikke bare et verktøy – det er et mesterverk av funksjonalitet.

🔨 Allsidig Verktøy for Enhver Anledning: Enten du trenger en tang, skrutrekker, kniv, sag, fil, boksåpner, korketrekker eller måleverktøy, Swiss Tool X har deg dekket. Dette er ikke bare en kniv, det er en komplett verktøykasse i lommen.

🌐 Kompakt, Elegant, Funksjonell: Swiss Tool X er ikke bare et teknisk vidunder, men også et estetisk mesterverk. Med rett skaft og en imponerende rekke funksjoner, kombinerer den eleganse med overlegen funksjonalitet.

🔗 Victorinox Kvalitet - Garantert: Som et av verdens mest anerkjente kvalitetsmerker, har Victorinox levert eksepsjonelle produkter siden de introduserte "Swiss Army Knives". Swiss Tool X er en verdig arvtaker av denne tradisjonen, med rustfritt stål som gir enestående holdbarhet.

💼 Perfekt for Profesjonelle og Hobbykokker: Uansett om du er profesjonell eller hobbykokk, vil Swiss Tool X være din pålitelige følgesvenn. Fra små reparasjoner til store utfordringer, denne kniven takler alt.

Investér i ekspertisen til Victorinox Swiss Tool X - en lommekniv som setter standarden for funksjonalitet, stil og sveitsisk kvalitet. Bestill din i dag og opplev ultimat tilfredshet i hvert kutt og skru! 🛠️🇨🇭