Til toppen

Stanley Drikkeflaske IceFlow Flip Straw

Produktnummer: VM-1009697010
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

stanley IceFlow Flip Straw er en dobbelt isolerende drikkeflaske laget for reiser. Holder innholdet kaldt i 12 timer. Volum 0,65L

🌟 Opplev friheten med Stanley IceFlow Flip Straw Drikkeflaske! 🌟

Enten du er på veien, utforsker byens pulserende gater eller søker eventyret i skogen, er Stanley IceFlow din ultimate reisepartner. Denne dobbelt isolerende drikkeflasken kombinerer stil, funksjonalitet og holdbarhet for å sikre at du alltid har den perfekte følgesvennen med deg.

🚗 Designet for reise: Stanley IceFlow er skapt for å passe din aktive livsstil. Med et enkelt trykk får du tilgang til sugerøret, og den er lekkasjefri når den er lukket. Håndtaket er romslig nok til å bæres komfortabelt eller klipses enkelt på sekken din.

❄️ Langvarig isolasjon: Nyt forfriskende kalde drikker uansett hvor du er. Den doble isolasjonen holder innholdet kaldt i hele 12 timer eller til og med iset i imponerende 2 dager. Uansett om du er i byen eller på fjellet, vil Stanley IceFlow sørge for at drikken din holder den perfekte temperaturen.

🧼 Enkel rengjøring: Lokket kan enkelt demonteres og trygt vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør vedlikeholdet en lek. Du kan nyte den friske smaken av din favorittdrikk uten bekymringer.

🌆 Urbant og utendørs: Enten du er en byeventyrer eller naturentusiast, vil Stanley IceFlow være din pålitelige følgesvenn. Med et imponerende volum på 0,65 liter gir den deg nok hydrering gjennom hele dagen.

Oppdag en ny standard for reisedrikkeflasker med Stanley IceFlow Flip Straw. Bestill din i dag og gjør deg klar for uendelige eventyr!