Til toppen

Stanglanterne LED 108 cm

Produktnummer: 719145
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Hella marine NaviLED 360-lamper har singel LED-effektivitet, avansert Multivolt™-elektronikk og presisjonsoptikk for pålitelig og godt synlig allroundbelysning

Med mindre enn 1,5 W forbruk trekker NaviLED 360-lamper en brøkdel av energien som kreves for å drive en konvensjonell 2 nautisk mils glødelampe.
Stang plugges inn i lampesokkelen og festes på plass med låsekrage. En gummihette dekker hullet når stangen fjernes.

Ingen pærer, ingen vedlikehold. Ultra lang levetid
Hella marine LED-teknologi har ingen filamenter å bryte, noe som gjør NaviLED-lamper ekstremt støt- og vibrasjonssikre for pålitelighet og sikkerhet under krevende forhold.

Multivolt™ 9-33V DC
Avansert elektronikk sikrer pålitelig belysning og lampebeskyttelse selv under alvorlige spenningssvingninger og lav batterispenning. Forseglet inne i basen eller aluminiumsstangen, gir den kompakte Multivolt™-drivkretsen omvendt polaritet, pigg- og overspenningsbeskyttelse for lang levetid og pålitelig drift.

Trygg og godt synlig
Hella marineoptikk leverer 100 % korrekt lyseffekt og forbedrer synlighet sammenlignet med pærenavigasjonslamper.

Helt forseglet for livet. IP 67 sertifisert
Hver NaviLED-lampe er en fullstendig forseglet enhet, svært UV- og korrosjonsbestandig. Hus med høy slagkraft sikrer holdbarhet mot bølger og støt. NaviLED360-ankerlamper har gjennomgått omfattende "testet til ødeleggelse"-programmer for å bidra til å løfte produktets pålitelighet til en ny standard.