Til toppen

Skyllermarks fortinnet gummikabel sort

Produktnummer: VM-717871
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Ekstra fintrådet fortinnet gummikabel fra Skyllermarks. Kabelen i svart gummi, er fleksibel og bevegelig, og derfor enkel å plassere i båt og bil der trekking av kabel kan være pirkete. Gummiisoleringen er ekstremt lettarbeidet og bøyelig, og det er også slitesterkt, flammesikkert og oljebestandig.

NB:  Pris er pr meter

  • Ekstra fintrådet fortinnet gummikabel
  • Ekstremt lettarbeidet og bøyelig
  • Slitesterkt, flammesikkert og oljebestandig
  • Positiv og negativ skilles lett ved å bruke krympeslangesett med rød eller sort krympeslange over kabelsko, som i tillegg vil forsegle overgangen til rørkabelskoen
  • Mantel i Polykloropren

Ekstra fintrådet fortinnet gummikabel fra Skyllermarks har svært lav innvendig motstand og kan transportere mye strøm.  Kabelen i svart gummi, er fleksibel og bevegelig, og derfor enkel å plassere i båt og bil der trekking av kabel kan være pirkete.

Gummiisoleringen er ekstremt lettarbeidet og bøyelig, og det er også slitesterkt, flammesikkert og oljebestandig. Isoleringen er enda tettere enn PVC som på sikt kan slippe igjennom syre til kordelene/flertrådene noe som påskynder oksideringen.

Hver kordel/tråd er belagt med er lag tinn for å klare maritime forhold og tøff miljø over mange år. Fintrådigheten gir også høy vibrasjonstålelighet, perfekt til bruk i båt

Minste bøyeradius er 4 x Ø
Temperaturområde -20 °C til +80 °C

Størrelse
Velg størrelse G2STOR