Til toppen

Skrogtrekk, 5m

Produktnummer: VM-719395
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Skrogtrekk i ekspandert vinyl av beste marine kvalitet. Polstringen er mugg/råtebehandlet og brannhemmendeBredde: 1,40 m.
Lengde pr. rull: 5 meter
Tykkelse: 3 mm 
Montering av skrogtrekk ekspandert vinyl:
PVC Skrogtrekk gir en lett isolerende virkning og praktisk overflate som både skjuler mindre ugjevnheter å er lett å rengjøre. Meget elastisk og kan limes fast på dobbeltkrummet overflate uten og snitte i trekket. Formes lett rundt hjørner eller trekkes med opp i takluker o. l. Men la oss slå fast; Hvis man ikke tar seg tid, bevarer roen og holder selv og verktøy rent kan det være en utfordring og montere.
- Gjevne, fett/støvfrie o1verflater gjør arbeidet betydelig lettere.
- Lag gjerne en førstørret mal eller skjær skrogtrekket grovt til før liming påbegynnes.

Våtromslim:
Hefter ikke øyeblikkelig, men har en relativt lang luftetid. Krever at emene holder over 10 grader i limeperioden. Kan benyttes "lett-herde på to flater" som kontaktlim. Overskytende lim fjernes straks med vann og rene kluter. Benyttes ofte på vegger, tak, skogsider, paneler og skott.

Kontaktlim:
Hefter umiddelbart (kun kort luftetid) og ferdig herdet etter kort tid (temeraturavhengig) men krever ikke så mye varme som ved vannbasert våtromslim. Kan brukes "vått" som våtromslim. OBS! Skrogtrekket tåler ikke løsemidler, overskytende lim fjernes når det er "gummiaktig".

Brukes ofte rundt hjørner, eller hvor skrigtrekket strekkes ekstra mye. Masker kantene av limflaten med maskeringstape før limet påføres skroget/overflaten. Monter skrogtrekket på de limte flatene. Pass på at det ikke oppstår luftlommer, hold de renskårede kantene på plass med tape. E. v. t. overganger og limskjøter med bred tape. Benytt stivere og små plater, puter, lodd og sandsekker for å holde skrogtrekket på plass til limet er herdet.

Når limet er herdet fjernes tape og øvrig hjelpemateriell. Kantene/skjøtene etterlimes evt. tape fjernes. Skulle det snike seg inn en liten luftboble på en flate kan den etterlimes med en injeksjonssprøyte og litt fortynnet våtromslim.

Bredde: 1,40 m.
Lengde pr. rull: 5/15 m
Tykkelse: 3 mm

NB! Anbefalt vannbasert lim.