Til toppen

Seajet impregneringsolje nr 1

Produktnummer: VM-950130
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Seajet Impregneringsolje 1 kan brukes på alt treverk, på gamle og nye båter, utvending og innvendig, over og under vannlinjen. Den brukes til å mette treverket og drive ut all fuktighet. Resultatet blir et stabilt treverk som er umulig for vann og fuktighet å trekke inn i.

Forbehandling:
Fordi Seajet Impregneringsolje 1 bringer frem treets farve og struktur må alle rester av tidligere behandling fjernes 100%. Maling og lakkfjerner, skraping, sliping og pussing til helt rent tre, er helt nødvendig for et godt resultat.
På nytt tre pusses hele overflaten med sandpapir for å åpne porene. Fjern slipestøv godt. På fete tresorter, bør flaten vaskes med rødsprit for å fjerne blokkerende fett. Tørr av med rene lofrie filler eller papir.

Påføring:
Treverket skal mettes helt ned med Seajet Impregneringsolje 1. Metning er oppnådd når hele overflaten har fått en jevn, pen ”silkeglans” når oljen er tørr. Antall liter og strykning avhenger av treverkets porøsitet. Det er av avgjørende betydning at så meget Seajet Impregneringsolje 1 som mulig påføres første dag. Ca. 30 strykninger vått i vått anbefales. 1 strøk hver 15-20 minutt uansett om flaten ser våt ut eller ikke. Følgende dag behandles flater som ser tørre ut, til treverket er mettet. Vent minst 2-4 dager etter at treverket er mettet før båten tas i bruk eller minst 4 timer før behandling med Seajet Impregneringsolje 2 påbegynnes.

VIKTIG:
Kluter og annet som er fuktet med impregneringsolje må brennes pga fare for selvantennelse.

Dekningsevne:
8 m2/l.


Rengjøring:

Verktøy rengjøres med Seajet White Spirit.

Størrelse
Velg størrelse G2STOR