Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

PX Roving Shoulder Bag

Produktnummer: D210881

Denne førsteklasses og svært robuste skuldervesken med hardt ytre skall tilbyr en rekke funksjoner som letter bruken av den når du fisker.
Det harde dekselet med design av vevd karbonfiber gir perfekt beskyttelse mot skader. Den brede, polstrede skulderstroppen sikrer en optimal bærekomfort selv med tung belastning. Roving skuldervesken er designet på en måte som garanterer uhindrede bevegelser under fiske - når du trenger redskaper, kan vesken svinges rundt og enkelt rom kan åpnes enkelt uten at det er nødvendig å legge sekken.

Posen inneholder to hovedrom for takling og lokker. Ett hovedrom er utstyrt med EVA-kort for oppbevaring av skjeer, plugger, mykplastiske lokker med pilkhoder etc. som dermed er bruksklar.

Det andre hovedrommet er utstyrt med en redskapsboks for forskjellige små deler og lokker. Boksen er koblet til posen via krok og sløyfe, som forhindrer uønsket tap av kassen under fiske. Skulderremmen er ferdigstilt med en stor overlagret lomme for dokumenter osv., En egen hendig lomme med krok og sløyfe festing og en annen liten overlagret lomme til nøkler etc.

Med Prorex Roving skulderveske får du et skikkelig "rom-mirakel", som passer perfekt for gatefiske og stangfiske!

Materialpose: 100% polypropylen
Materiell skulderrem: 100% polyuretan