Til toppen

Plastic Padding Silikon hvit 40 ml

Produktnummer: 950802
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Den perfekte hvite silikonfugen for våtrom og konstruksjoner. Luktfri, antimugg, med lang holdbarhet og en klebefri overflate på bare 25 minutter.

 Plastic Padding Hvit Silikon – den hvite silikonfugen som kombinerer luktfrihet, nøytralherding og antimuggbehandling. Med lang holdbarhet og utmerket hefte uten primer, er den ideell for våtrom, både innvendige og utvendige bevegelsesfuger i bygninger, samt metall- og glasskonstruksjoner.

Den kan påføres i temperaturer fra +5°C til +40°C og tåler temperaturer fra -40°C til +150°C etter herding, med høy UV-bestandighet. For optimal resultat må overflatene være rene, tørre og fettfrie. Ikke bruk den til akvarier (velg heller Plastic Paddings transparente silikon til dette formålet). Unngå direkte kontakt med sekundær tetning av isolerglass og PVB-film på sikkerhetsglass. Den anbefales ikke for områder der fugen er permanent utsatt for vann, for eksempel i bassenger. Unngå bruk på naturlige steiner som marmor, granitt eller kvartsitt, da det kan forårsake flekker. Den skal heller ikke brukes til liming av overflater.

Gir en klebefri overflate på bare ca. 25 minutter, med en ideell fugebredde på 5–20 mm og en imponerende ±25% bevegelsesopptak i forhold til den opprinnelige fugebredden.