Til toppen

Plastic Padding Kjemisk metall 180 ml

Produktnummer: 950800
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Kraftig reparasjon med Plastic Padding sin 2-komponente sparkel! Enkel påføring, hurtigherdende og ideell for å fjerne rust og fylle hull. Perfekt for metall og stein

Fikser sprekker og hull i metall, betong, og stein Et kraftig 2-komponent sparkel for reparasjon av sprekker og hull i metall, betong, og steinplater.

Skaper en tett, sterk, og svært hard overflate. Kan bores, gjenges, og males over. Varmebestandig, tåler høye temperaturer opp til 110°C. Herder på 20 minutter ved 20°C. Universelt reparasjonsprodukt som forener, fyller, tetner, og reparerer metall og stein. Inneholder metallpartikler for økt styrke. Eksepsjonell heft på metaller. Lett å forme, skjære, og slipe.

Innhold 180 ml

 

Bruksanvisning:

Forberedelse: Rens eller slipp reparasjonsområdet grundig for å fjerne rust og maling. Anbefalt slipapir er 80–120.

Dosering: Bland sparkel (40 ml) med  herder (ca 2–4%). Rør grundig til du får en jevn masse uten luftbobler. Bruk beskyttelseshansker og vernebriller! Lukk umiddelbart sparkel- og herderemballasjen etter dosering for å unngå uttørking.

Påføring: Bruk stålsparkel. Skrap overflaten slik at massen trenger ned i slipesporene. Fyll deretter umiddelbart til ønsket tykkelse. Slip når massen har herdet med sandpapir i kornstørrelse 80–120. Beste arbeidstemperatur er +20°C.

Herdetid: Ca. 20–36 minutter ved +20°C.

Rengjøring: Rengjør verktøy med etylacetat eller cellulosafortynner.

Merk:

  1. Fett, olje og silikon ødelegger vedheftningen fullstendig.
  2. Rent stål, aluminium og forzinket stål må slipes (eller mattes) og avfettes før sparkelen påføres.