Til toppen

My First Victorinox

Produktnummer: VM-500710
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

My First Victorinox: Den perfekte lommekniven for barn, og er trygg og lærerik. Utforsk verden med sikre funksjoner og sveitsisk kvalitet

🌈 Gi barna dine en trygg start med My First Victorinox! 🌟

Når nysgjerrigheten blomstrer og læringen begynner, er det på tide å introdusere My First Victorinox - lommekniven som er skapt spesielt for barn. Denne sikre og allsidige kniven har 9 funksjoner, inkludert et avrundet knivblad for optimal sikkerhet ved saging eller åpning av bokser.

  1. Sikker saging
  2. Åpning av bokser
  3. 7 andre smarte verktøy

⚖️ Victorinox Kvalitetssikring: Victorinox, kjent for de ikoniske "Swiss Army Knives", gir deg My First Victorinox med kvalitet i høysetet. Med overlegen håndverk og 90 års erfaring er dette den perfekte introduksjonen til verden av sveitsisk kvalitet.

🤲 Sikkerhet først: My First Victorinox er utformet med barnas trygghet i tankene. Det avrundede knivbladet sikrer at utforskingen skjer på en trygg måte.

🌐 Om Victorinox: Victorinox AG, et uavhengig familieselskap, sikrer ikke bare kvalitet, men også en bærekraftig fremtid. Med 90% av aksjene eiet av Victorinox Foundation, investeres overskuddet tilbake for å støtte selskapets fortsatte eksistens og veldedige prosjekter.

🎁 Gi en meningsfull gave, gi My First Victorinox - Veien til kunnskap og sikkerhet begynner her!