Til toppen

Møresild Holografisk

Produktnummer: VM-147187
Lagerbeholdning:
Fra:

inkl. mva.

Møresilda Holografisk: Uovertruffen testvinner i fiskemoro. Erobre vannet med pålitelig ytelse.

🎣 Møresilda Holografisk fra Remen Slukfabrikk: Testvinneren som Røsker i Havet og Elvene!

Uansett om du kaster snøret i stille innsjøer eller kraftige sjøbølger, er Møresilda Holografisk en pålitelig partner for enhver sportsfisker. Antagelig Norges mest solgte skjesluk, denne allrounderen er skapt for suksess i alt fra lett innlandsfiske til robust sjøfiske etter torsk og storsei. For laks- og sjøørretfiske er Møresilda førstevalget for mange.

🏆 Testvinner med Overlegen Prestasjon: I utgave 09/13 av sportsfiskemagasinet Alt om Fiske ble Møresilda Holografisk utropt til testvinner i en stor sjøørret-test. Av 21 utvalgte sjøørretsluker stakk Møresilda ikke bare av med seieren, men fanget også flest av andre fiskeslag. Ut av 30 dedikerte fiskere på 213 turer, ble imponerende 309 sjøørret fanget. Møresilda overgikk konkurrentene med hele 82 sikre napp, mens nestemann på listen hadde 32. Den største sjøørreten på 3,9 kilo ble også hentet opp av en Møresilda. Dette er ikke bare en sluk – det er en suksessoppskrift for enhver fisketur!

Legg Møresilda Holografisk til din fiskearsenal, og opplev hvorfor den er en testvinner som skiller seg ut i enhver vannverden. 🌊🐟