Til toppen

Helle Temagami 14C28N

Produktnummer: 500318
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Helle Temagami er en fulltange kniv med blad på 110mm og skaft av masurbjørk

2022-versjonen av den klassiske Helle Temagami kommer med Sandvik 14C28N rustfritt stål, for å tilpasse kniven til de vanligeste bruksområdene. 

Temagami var den første kniven Helle utviklet saman med den internasjonalt anerkjente overlevelseseksperten Les Stroud. Modellen startet et nytt eventyr for Helle med stort fokus på å kombinere tradisjonelle skandinaviske knivtrekk med et mer robust design.

Kniven er et slikt moderne design som flyttet Helle langt framover på friluftsfronten. En Temagami-kniv kan takle di fleste utfordringer som en kniv skal takle. Dette er en kniv som er utviklet av en av de fremste i verden på overleving i tett samarbeid med et av de fremste miljøene på knivproduksjon i naturlige materialer i verden. 

Denne nye versjonen av Temagami kommer i 14C28N-stål og har skarp rygg slik at du kan bruke den med tennstål. 

Temagami er laget med ein halvfull-tange som gir eit godt grep uten at du må holde i metall, noe som er en fordel i kalde omgiveøser. Samtidig er det nok metall i konstruksjonen til at man er sikker på at dette er en kniv som tåler en del tøft bruk. Skaftet er laget for store hender. 

Skaftet inkorporerer både en solid mage som gir godt grep og ei solid fingerstopper som beskytter brukeren. Bladet er stort og har en klassisk skandinavisk slip som gir mye kraft bak hvert drag med kniven.

Kniven kommer i en klassisk, dyptsittende slire med dobbel søm og belteoppheng. Denne versjonen kommer med en slire med fargen Tan. 

*********

Detaljer Temagami
Vekt 155 g
Stål Sandvik 14C28N rustfritt stål.
Bladtykkelse 3,0 mm
Bladlengde 110 mm
Konstruksjon Fulltange
Skaftmateriale Masurbjørk
Lengde håndtak 120 mm
Sliremateriale Ekte vegetabilsk lær
Designer Les Stroud
Designår 2011 - oppdatert i 2022