Til toppen

Grill safire roaster

Produktnummer: W104321
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

SAfire er en smart og praktisk grill. Legg i en grillbrikett og la den gløde i ca tre minutter. Legg på grillplaten la den bli varm i ca ett minutt og grillen er klar til bruk. (Med vanlig grillkull eller briketter vent ca 25 minutter til kullet/brikettene har blitt grå) Utsiden av grillen forblir sval så grillen kan stort sett brukes over alt. På svaberget, i skogen, på bordet ja hvor som helst uten at du behøver å være redd for at grillen skal antenne noe.

Grille
Grill på den ”rifflede” siden av den ”non-stick” behandlede grillplaten. Grilling kan skje både med og uten lokk. Med lokket på fungerer grillen som en ovn. Du kan steke kjøtt opp til 2,5 kg.

Steke
Ta bort lokket og snu grillplaten slik at den ”slette” siden vender opp. Grillen har nå blitt en stekeplate. Brukes for eksempel til egg, bacon, kjøttdeig osv.

Bake
Med lokket på fungerer Din grill også som en ovn. Du kan nå bake brød, pizza m.m.

 Obs Obs: Lokket skal ikke ligge på uten mat på grillen. 

Produktbeskrivelse
SAfire Roaster er mye mer enn en grill. Det er en bærbar ovn som brukes med grillkull/briketter. SAfire Roaster kan grille, steke, bake, koke mm. 300 gr kull/briketter (8-10 stk) til 2,5 timers matlaging på 180 - 200°C. SAfire Roaster avgir betydlig mindre CO² enn andre griller. SAfire Roaster er en kompakt og miljøvennlig grill. SAfire Roaster er enkel å tenne og å bruke. SAfire Roaster kan brukes på bordet, balkongen, stranden, campingplassen, i båten eller i parken. SAfire Roaster er sikker, lett å transportere og kompakt.

Spesifikasjoner / funksjoner

SAfire Roaster veier kun 3,5 kg noe som gjør den lett å transportere. Lokket kan festes det gjør at den er lett å bære og sikker ved bruk.

Produsert i rustfritt stål av høy kvalitet, type 201. Garanterer holdbarhet og optimal overflate finish. Godkjent for matvarer! Håndtak og bein er produsert av 30% glassfylt nylon. Grillplaten er laget av aluminium og belagt med et non-stick materiale. Grillens unike design tillater 2,5 timers matlaging med kun 300 gr grillkull/briketter noe som gjør den ekstremt økonomisk å bruke. SAfire Roaster´s innestengte brennkammer og fettoppsamlende sone reduserer flammer og røyk til et minimum. SAfire Roaster´s unike design og luftstrøm gjør at den kan stå på de fleste bordplater uten å skade underlaget.