Til toppen

Gorilla Epoxy lim 25 ml

Produktnummer: 185448
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Sterkt 2-komponentlim – perfekt både til bruk i hjemmet og til bilreparasjoner. Fyller ut hull og gir ekstremt god trekkfasthet. Ideelt til materialer som stål, aluminium, glass, tre, keramikk og keramikkfliser. Gorilla Epoxy herder i løpet av 5 minutter. Blir transparent når det er gjennomherdet og beholder det transparente utseende over tid.

Tokomponentlim bruker du når du trenger en ekstra kraftig sammenføyning. Det kan brukes til å lime sammen store eller små overflater og fylle ut hull, både inne og ute.

Høy styrke
Gorilla epoxylim har en ekstremt høy styrke på opptil 240 kg/cm². Sprøyten er enkel å bruke og fordeler både harpiks og herder jevnt over overflaten du skal lime. Når stoffene blandes sammen dannes en permanent, slitesterk og vannfast sammenføyning.

Herder i løpet av 5 minutter
Denne epoksyen limer de fleste typer plast*, tre, glass, metall, keramikk og stein. Gorilla Epoxys 2-komponentlim herder på 5 minutter og kan gjennombores etter full gjennomherding. Limet er motstandsdyktig mot løsemidler. Det kan påføres ved temperaturer mellom 10 °C og 37 °C. Når limet har herdet tåler det temperaturer mellom -23 °C og 82 °C.

UV-beskyttelse mot gulning
Gorilla Epoxy er helt transparent og glassklart etter når det har herdet ferdig. Limet har en UV-beskyttet formel som sørger for at det forblir glassklart over tid. Leveres med munnstykke som kan lukkes, blandetrau og spatel for blanding.

Slik brukes det:
1. Klargjør
Ta bort hetten fra stempelet.
Hold sprøytespissen vendt oppover og skjær eller bryt av spissen.
Trykk sakte på stempelet mens spissen fremdeles peker oppover. Press til både harpiks og herder når toppen så du får en jevn fordeling samtidig som luften presses ut.

2. Bland
Fordel samme mengde harpiks og herder på en ren overflate.
Fordypningen på emballasjen er utformet for å kunne brukes som blandingstrau. Bland til du ser at blandingen har en jevn farge.

3. Påfør
Påfør limet på overflaten i løpet av 5 minutter. Heften blir sterkere desto lengre du venter med påføring av limet.
Press overflatene sammen og la den limte gjenstanden herde i 30 minutter. Den kan håndteres forsiktig etter 5 minutter.
Trekk stempelet litt tilbake for å lukke flasken.
Tørk deretter av overflødig lim fra sprøytespissene med en tørr klut.
Hakket på spissen skal passe med sporet i lokket.
Når du hører ett klikk, vet du at lokket sitter ordentlig på.

4. Rengjøring og oppbevaring
Trekk stempelet litt tilbaket for å lukke limtuben.
Tørk deretter av overflødig lim fra sprøyten med en tørr klut.
Hakket på spissen skal passe med sporet i lokket.
Når du hører ett klikk, vet du at lokket sitter ordentlig på.
Oppbevares tørt og kjølig.

*Husk følgende: Bruk gjerne hansker når du jobber med epoksylim. Dette limet anbefales ikke brukt til plastmaterialer som polyetylen, polypropylen eller liknende.

Advarselsinformasjon for kjemiske produkter:
Forårsaker irritasjon av huden. Kan forårsake allergiske hudreaksjoner. Forårsaker alvorlig øyeirritasjon. Toksisk for liv i vann med langtidsvirkninger.