Til toppen

Garmin Navionics+ Lista-Sognefjorden

Produktnummer: GAR010-C1250-20
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Garmin Navionics+ kartografi gir overlegen dekning, klarhet og detaljer med integrert Garmin- og Navionics®-innhold for kyst og innland, inkludert Auto Guidance+ teknologi1

 

 

DETALJERTE SJØKART

Naviger med den beste dekningen for havområder og innsjøer på Garmin-kartplotteren din. Kartleggingen er detaljert, har en oppdatert fargepalett og integrert Garmin- og Navionics-innhold.

KONTURER PÅ OPPTIL 0,5 M

Konturer på opptil 0,5 m gir en detaljert og klar visning av bunnstrukturen for forbedrede fiskekart og detaljer i våtmarker, kanaler og havneoversikter.

Få enkel tilgang til daglige kartoppdateringer i ActiveCaptain-appen, som sørger for at du har de ferskeste kartdataene hver gang du skal ut på vannet.

Ett års abonnement er inkludert med Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+

 

AUTO GUIDANCE+-TEKNOLOGI

Den integrerte Auto Guidance+-teknologien1 kombinerer det beste fra de automatiske Garmin- og Navionics-rutefunksjonene og gir deg en foreslått havn-til-havn-kurs gjennom kanaler, viker, marinaer med mer.

ACTIVECAPTAIN®-FELLESSKAP

Innhold hentet fra fellesskapet gir deg nyttige interessepunkter som marinaer, ankerplasser, farer, bedrifter med mer. Få anbefalinger fra båtfolk som har førstehåndserfaring med det lokale miljøet.

SKYGGELEGGING AV DYBDEOMRÅDE

Med høyoppløselig skyggelegging av dybdeområder kan du velge opptil ti fargelagte alternativer og raskt vise de angitte måldybdene.

SKYGGELEGGING AV GRUNT VANN

Med funksjonen for skyggelegging av grunt vann kan du skyggelegge på brukerdefinert dybde for å få et klarere bilde av grunt vann du bør unngå.