Til toppen

Fällkniven Tre Kronor TK5L

Produktnummer: TK5L
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Jaktkniv med fulltange 3g stål og Desert Ironwood håndtak

Fällkniven TK5L

Den svenske kniv serien Tre Kronor tilbyr en svært avansert teknologisk løsning kombinert med tidløs svensk design. Som et resultat av en lang utviklingsprosess, er vi det første selskapet i verden som tilbyr en laminert knivblad i 3G stål, kantet med sintret stål, eller pulver stål. På dette eggstålet, har vi lagt en spenstig, rustbeskyttet stål som stabiliserer kjernen. Dette gir et stivt, sterkt blad som beholder eggen sin svært godt.

Disse knivene er i den svenske minimalistisk formspråk, hvor form følger funksjon. Resultatet er en eggverktøy som er enkelt og fleksibelt å håndtere – en svensk kniv i verdensklasse.

Den erfarne jeger vil elske denne kniven! Å ta vare på viltet krever ikke at kniven behøver å være så stor, men godt utformet. Et drop-point blad har den riktige formen ikke skader hinner og innvoller, nota bene hvis man vet hvor man skal legge snittene.  Denne trefingerskniven håndteres som dette – når håndtaket er plassert i håndflaten og fingrene over bladet du vil forstå hvordan kniven er ment å fungere. TK5, med sin kortere håndtaket, er ikke ideel  spikkekniv, men bør betraktes som en ren jaktkniv. Mange mennesker liker den litt kortere størrelse som TK5 og har blitt blitt en svært populær allround kniv. Den treskaft trenger ingen vedlikehold, men en dråpe treolje eller vanlig møbelpolish nå og da gjør ikke vondt.

Knivene leveres i svært eksklusive gaveesker.

TK5L

Total lengde: 175 mm

Bladlengde: 80 mm

Bladtykkelse: 4,5 mm

Vekt: 160 gram (5.6) oz

Stål: 3G

Hardhet (kant): 62 HRC

Håndtak materiale: Cocobolo

Slire: Solid svart lær