Til toppen

Fällkniven S1 med Zytelslire

Produktnummer: S1Z
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

S1 er en solid kniv som kan brukes til alt. Den er konstruert i laminert VG10 stål, og bladet er gjennomgående i hele skaftet. Skaftet er laget i Thermorun og ligger godt i hånden.

En av de beste jakt- og turknivene

 

Skogskniven S1 er resultatet av mange års forskning og tester med den hensikt å få fram en av de besta frilufts- og fiskeknivene i verden. Kniven har en rak design hvilket gir en god håndterlighet. Bladet er utformet slik at det skal kunne fungere till alla typer av jakt samt fiske. Eggen spesialslipes slik at kniven er ganske lett å skjære med men samtidig veldig sterk. Skaftet gir et sikkert ogh pålitelig grepp selv om man er kald eller våt på fingrene. Stålet er et rustfrittt spesialstål (laminert VG10w) som gjennomgår en omfattande herdeprosess. Detta medfører at man får et blad som er veldig sterkt, samt holder en skarp egg uvanlig bra.

  • Totallengde: 247mm
  • Bladlengde: 130mm
  • Bladtykkelse: 5mm
  • Stål: laminert VG10
  • Hardhet(HRC): 59
  • Skaft: Thermorun
  • Slire: Zytel
  • Coating: Satin finish

Vekt - 193 g

 

 

Om Fällkniven
Firmaet ble startet i 1984 og regnes i dag som Sveriges fremste knivspesialist. Utviklingen av egne kniver begynte i 1987 og er i dag deres fremste virksomhet.Fällkniven AB er et genuint familjeforetak med røtterne dypt plantet i Norrbottens jord. Familjen bak Fällkniven er jegere og fiskere, og har vært det i mange tiår og hvet derfor hvordan en kniv skal fungere.


Den nære kontakten Fällkniven har med kunder og produsenter har gitt dem en veldig god erfarenhet gjennom årenes løp, en kunnskap de bruke til å produsere verdens fremste kniver innen alle områder. Takket være kunnskapen og kvaliteten er det  i dag også kongelig hoffleverandør i Sverige.

For å være på den sikre siden utføres belastningstester på alle modeller ved Luleå Tekniske Universitet og de vet derfor alt knivene holder det de lover.

Med den kunnskapen og kvaliteten påstår Fällkniven at deres kniver er verdens sterkeste, serieproduserte rustfrie kniver.

Fällknivens filosofi

Hvorfor kjøpe en så dyr kniv fra Fällkniven?
Dette er et rett og rimelig spørsmål som kunder spør om. Hva får du egentlig i en Fällkniv? Jo, først og fremst får du en kniv som er skarp ut fra esken, en kniv som er sterk, komfortabel og beholder skarpheten meget bra. Etter 10-20 år kan dett bli snakk om å slipe om kniven tilbake til den opprinnelige formen.

Etter en rask opp slipning kan du fortsette å bruke kniven i nye ti år eller mer.
Når du kjøper en Fällkniven får du en sikker kniv som er ltestet i lang tid før kniven settes i produksjon. Som et resultat av dette er garanti og returer på disse kniven så lavt som 0,1%, noe som er helt enestående uansett hvilke produktgrupper du sammenligner med.

Dyr? Nei. Kostnadseffektiv? Ja!
Gjennom alle disse årene du har kniven, har du tilgang på en meget pålitelig kniv, gjennomtestet av både elitesoldater og personer som ferdes i villmarken i lengere perioder av gangen. Dersom du sjekker dine andre kniver tipper vi du neppe har brukt en kniv like lenge som du vil bruke en Fällkniven. Så om du ser på antall år du vil ha en kniv som yter maks og som du får et meget godt forhold til så er kostnaden pr år meget lav.

Når det gjelder kniver er det en direkte linje mellom kostnaden for kniven og kvaliteten og holdbarheten. I stedet for å tære på jordens ressurser og kjøpe mange kniver som du ender opp med å kaste fordi de ikke tilfredsstiller dine kvalitetskrav, kan du være klimasmart og spare miljøet ved å kjøpe en skikkelig kniv som holder i mange mange år.

Å kjøpe en Fällkniven sparer miljøet og du har en følgesvenn i mange mange år som ikke vil skuffe deg.