Til toppen

Fällkniven F1x Elmax

Produktnummer: F1XELMAX
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Ekstremt solid fulltange-kniv fra svenske Fällkniven

Fällkniven F1x har klinge produsert av det svenske kvalitétsstålet Elmax. Elmax er ett høylegerings pulverstål med bra korrosjonsbestandighet og veldig høy slitestyrke.

F1x er blandt de sterkeste, skarpeste og mest robuste rustfrie knivene som produseres.

Den er konstruert for å tåle alle de påkjenninger du kan gjøre for hånd, noe som betyr at den i praksis er usårbar. Det forutsettes imidlertid at du er normalt forsiktig med kniven og at den brukes til det den er tiltenkt som, nemlig som et skarpt presisjonsredskap..

X-knivens styrke ligger i den gjenomtenkte konstruksjonen der knekksoner ikke eksisterer. Sammen med den håndslipte konvekse eggen utgjør X-kniven et konsept som slår alt annet i verden når det kommer til sikkerhet og komfort. 

Fällkniven har som vanlig lagt mye energi i å utforme en sikker knivslire - det er jo faktiskt i sliren kniven kommer til å være mesteparten av tiden. Sliren avgjør tilgjengeligheten til kniven. Her har Fällkniven produsert en skikkelig sikker slire som tillater en enkel tillgang till kniven. Sliren har både en transportlås og en transportsikring som gjør at kniven sitter sikkert og godt i sliren helt til du bestemmer deg for å bruke den. Transportsikringen gjør at kniven kan festes opp-ned på kroppen eller på din utrustning uten risiko.

 

Ytterligere informasjon

Stål

Hardhet (HRC)

Egg

Tange

Skaftmaterial

Slire

Vekt, kun kniv (g)

Bladlengde (mm)

Bladtykkelse (mm)

Totallengde (mm)

Coating