Til toppen

Fällkniven F1 med Zytelslire

Produktnummer: F1NZ
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Fällkniven F1 har vært den foretrukne overlevelseskniven til det svenske luftforsvaret siden 1995, men brukes også av militære styrker verden over.

🔪 Fällkniven F1 VGWOLF - Skarphet som Overgår! 🌲

Fällkniven presenterer stolt en ny versjon av sin storselger, F1, nå utstyrt med det innovative Lam.Vgwolf (VG7) spesialstålet. Med et ekstraordinært høyt wolframinnhold (1.25%) skiller VGWOLF seg ut ved å opprettholde en knivskarp egg bedre og være litt sterkere enn de fleste.

🛩️ Luftforsvarets Valg, Verden Over: F1 har vært luftforsvarets foretrukne overlevelseskniv siden 1995 og har tjenestegjort globalt. Den overgår internasjonale militære krav i styrke, personsikkerhet og økonomi - ingen andre kniver måler seg med F1.

🌐 Kombinasjon av Styrke og Sikkerhet: Formstøpt zytelslire gir en slank, sterk og sikker kombinasjon som appellerer til alle knivbrukere. Toveis låsemekanisme og frihet fra stropper gir ekstra trygghet.

📏 Tekniske Spesifikasjoner:

 • Totallengde: 213 mm
 • Bladlengde: 98 mm
 • Bladtykkelse: 4,5 mm
 • Egg: Konveks
 • Tange: Bred gjennomgående
 • Stål: Laminert VG7
 • Hardhet(HRC): 59
 • Skaft: Thermorun
 • Slire: Zytel
 • Coating: Blankt blad
 • Vekt: 149g (kun kniv)

Utforsk Fällkniven F1 - Kniven som setter standarden for skarphet og styrke.

Om Fällkniven
Firmaet ble startet i 1984 og regnes i dag som Sveriges fremste knivspesialist. Utviklingen av egne kniver begynte i 1987 og er i dag deres fremste virksomhet.Fällkniven AB er et genuint familjeforetak med røtterne dypt plantet i Norrbottens jord. Familjen bak Fällkniven er jegere og fiskere, og har vært det i mange tiår og hvet derfor hvordan en kniv skal fungere.


Den nære kontakten Fällkniven har med kunder og produsenter har gitt dem en veldig god erfarenhet gjennom årenes løp, en kunnskap de bruke til å produsere verdens fremste kniver innen alle områder. Takket være kunnskapen og kvaliteten er det  i dag også kongelig hoffleverandør i Sverige.

For å være på den sikre siden utføres belastningstester på alle modeller ved Luleå Tekniske Universitet og de vet derfor alt knivene holder det de lover.

Med den kunnskapen og kvaliteten påstår Fällkniven at deres kniver er verdens sterkeste, serieproduserte rustfrie kniver.

Fällknivens filosofi

Hvorfor kjøpe en så dyr kniv fra Fällkniven?
Dette er et rett og rimelig spørsmål som kunder spør om. Hva får du egentlig i en Fällkniv? Jo, først og fremst får du en kniv som er skarp ut fra esken, en kniv som er sterk, komfortabel og beholder skarpheten meget bra. Etter 10-20 år kan dett bli snakk om å slipe om kniven tilbake til den opprinnelige formen.

Etter en rask opp slipning kan du fortsette å bruke kniven i nye ti år eller mer.
Når du kjøper en Fällkniven får du en sikker kniv som er ltestet i lang tid før kniven settes i produksjon. Som et resultat av dette er garanti og returer på disse kniven så lavt som 0,1%, noe som er helt enestående uansett hvilke produktgrupper du sammenligner med.

Dyr? Nei. Kostnadseffektiv? Ja!
Gjennom alle disse årene du har kniven, har du tilgang på en meget pålitelig kniv, gjennomtestet av både elitesoldater og personer som ferdes i villmarken i lengere perioder av gangen. Dersom du sjekker dine andre kniver tipper vi du neppe har brukt en kniv like lenge som du vil bruke en Fällkniven. Så om du ser på antall år du vil ha en kniv som yter maks og som du får et meget godt forhold til så er kostnaden pr år meget lav.

Når det gjelder kniver er det en direkte linje mellom kostnaden for kniven og kvaliteten og holdbarheten. I stedet for å tære på jordens ressurser og kjøpe mange kniver som du ender opp med å kaste fordi de ikke tilfredsstiller dine kvalitetskrav, kan du være klimasmart og spare miljøet ved å kjøpe en skikkelig kniv som holder i mange mange år.

Å kjøpe en Fällkniven sparer miljøet og du har en følgesvenn i mange mange år som ikke vil skuffe deg.