Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Daiwa Tanacom 500 S

Produktnummer: D206582

Tanacom er tilgjengelig i 2 størrelser. Den nye 12 Volt drevne Tanacom er mindre, lettere og enklere å bruke enn andre elektriske sneller. Den slanke, lette designen, huser et kraftig elektrisk system med høy ytelse. Med en massiv kontinuerlig innsveivingskraft og hastighet på opptil 130 meter per minutt!

Med Daiwas eksklusive strømforsyning har du direkte kontroll over innsveiving farten og kraften. Tanacoms digitale avlesning leser automatisk av hvor mye line du har ute, eller lengden du har sveivet opp fra bunnen - Slik vet du til enhver tid hvor dypt du fisker.

 

På samme måte som alle Daiwas elektriske sneller, vil den programmerbare Auto-Stop sørge for at den stopper på den forhåndsregistrerte lengden. Den automatiserte jigging-funksjonen kan settes til å automatisk bevege agnet eller pilken i henhold til de programerte spesifikasjonene. Tanacom er fylt med alle de fantastiske teknologiske innovasjonene fra sin dyrere sneller, og er ekstremt slitesterk og pålitelig. Med korrosjons bestandige komponenter og en vaskbar design med forseglet elektronikk.

 

 - Automatisk jigging funksjon

 - Unikt elektrisk system som gir deg full kontroll over line inn/ut og kraft

 - Digitalt display som viser hvor myeline du har ute og hvor mye du har sveivet opp fra bunnen

 - Programerbart auto-stop

 - Manulet oppsveiving er mulig

 - 2 volt system (spenningsnivå 12-16.8V)

 - Strømledning

 - Forseilet elektronik, slik at den er vaskbar

 

Modell

Utveksling

Kulelager

Vekt

kraft

Line kapasitet Mulitsene

1000

2.3:1

4

1490g

70kg

0,60 mm / 1000m

700   4   64kg  

500

2.3:1

4

760g

43kg

0,40 mm / 470 m