Til toppen

Brusletto Knivsett s/3 kokkekniv, filetkniv og skrellekniv

Produktnummer: 46204260
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Mestre kulinariske øyeblikk med vår tyske knivserie. Allsidig design, førsteklasses stål, komfortabelt grep. Skap smakfulle minner hver dag!

SMARTE KOKKER HAR SKARPE VENNER

For deg er mat en lidenskap, en nytelse, en minnerik opplevelse. På kjøkkenet er du sjefen, en mester av smaker. Akkurat som oss vet du at nøkkelen til suksess er førsteklasses råvarer. Brusletto, med over 1500 års tradisjon siden 1896, velger nøye knivstål som holder seg skarpt over tid. Et førsteklasses verktøy og kokkens uunnværlige venn.

 

Kokkekniv: Oppdag allsidigheten til vår mest brukte kniv på kjøkkenet, ideell for grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. Essensiell på kjøkkenet – velg størrelse, grep og balanse som passer hånden din. Originalstørrelse: 20 cm.

Filetkniv: Utforsk presisjon med vår smale og skarpe filetkniv, perfekt for tynne skiver av både kjøtt og fisk. Ideell også for utbeining av kjøttstykker.

Skrellekniv: Den lille, men kraftfulle skrellekniven er uunnværlig for frukt og grønt. Et kort, spisst og rett blad gir allsidighet til skrelling, skiving og skjæring.

Vår knivserie i tysk stål med hardhet på 57+/-2 Rockwell gir pålitelige, holdbare kniver. Håndtak av høykvalitets kompositt med sofistikert design gir komfort. Vedlikehold med 15-20° vinkel. Unngå slitasje fra med høyt salt- og syrenivå – skyll kniven etter bruk. Håndvask anbefales for optimal ytelse. Kniver for glede i mange år.