Axiom 9 Pro-RVX Hybridtouch 1Kw Chirp, DV, SV og Realvision

Varenummer: RayE70371
Lagerbeholdning: 1 stk.

Axiom Pro er beregnet på kapteiner som ønsker det hele. Axiom Pro kan fås med RealVision 3D1 kW CHIRP-ekkolodd og Raymarine HybridTouch-betjening og er den nye standarden for komplette skjermer. Og fordi Axiom Pro er utstyrt med en utrolig rask firekjerners prosessor, en superklar IPS-skjerm og det smarte LightHouse-operativsystemet, gjør systemet navigasjonen praktisk og intuitiv. Det er enkelt å utvide Axiom Pro til et avansert navigasjonsnettverk av flere Axiom-skjermer, CHIRP-radar, Evolution-autopilot, FLIR termisk nattsynsteknologi og mye mer.

 

RealVision 3D™

Identifiser strukturer og lokaliser fisk enkelt og med livaktig klarhet med RealVision™ 3D-ekkolodd.

 

Ekkolodd med tilbakespoling

Spol tilbake innspilt historikk, sett den på pause og spill den av for å ta en nærmere titt på fisk og strukturer samt plott inn veipunkter enkelt.

 

RealVision 3D™-sonar med GPS-spor

RealVision 3D er kombinert med en presisjons-GPS for å skape en mest mulig nøyaktig 3D-modell av undervannsverdenen i sanntid.

 

1 kW CHIRP-ekkolodd for bruk til havs

Legg til en kompatibel transduser for bruk til havs, og opplev den fantastiske oppløsningen og klarheten med tokanals CHIRP-ekkolodd.

 

Innstillinger for historikkfølsomhet

Justeringer av ekkoloddets styrke, følsomhet og filtrering brukes også på ekkoloddopptak slik at du kan se fisk og strukturer som tidligere var skjult.

 

Ekte 1 kW-ekkolodd

Ikke noe lureri eller spill – dette et ekte 1 kW-ekkolodd. Ingen kompromisser – god målsøking etter agn, fisk, temperaturskiller og mye annet på dybder ned til 1500 meter.

 

Lav, middels eller høy CHIRP

Axiom Pro 1 kW-ekkoloddet tilbyr et stort utvalg av CHIRP-ekkoloddmodeller for fiske på dypt, middels dypt og grunt vann.