Til toppen

Soromap AF2 teflon racing sort

Produktnummer: VM-960106
Lagerbeholdning:

Bunnstoff med meget høyt kobberinnhold, Det eneste bunnstoffet som kan legges rett oppå International VC17M. Meget godt mot groing

AF2 Racing - Bunnstoff m/PTFE for bl.a. seilbåter

AF2 Racing er et selvpolerende kobberbasert bunnstoff som inneholder PTFE.

Den kan brukes på alle typer båter unntatt båter produsert i aluminium. PTFE gir meget glatt overflate som gir minimal friksjon under bruk. Velegnet for alle som ønsker optimal fart, er derfor også velegnet for båter som deltar i regattaer.

 

Høyt Kobberoksid / Kobber innhold

Kobberoksid / Kobber har vært brukt på yachter og båter i århundrer og er verdens mest kjente stoff for å forebygge skjell og grønske fra å feste seg til yacht skrog. Soromap AF2 Racing er annerledes fordi den har et svært høy prosentandel kobberinnhold i forhold til konkurrerende produkter

 

Les Båtmagasintets gode omtale av bunnstoffet

 

Forbehandling:

Gjør grundig rent med høytrykksspyling med ferskvann. Overflaten som skal påføres Soromap AF2 Racing på tørke helt. Bare flekker på grunens med tre strøk med Seajet 011 for å gi skroget optimal beskyttelse mot osmose.

 

Påføring:

Rør godt om i boksen før påføring, og la boksen stå i 10 minutter. Nye skrog må grunnes med tre strøk med Seajet 117. Påfør to strøk med Soromap AF2 Racing på hele overflaten under vannlinjen.

 

Dekningsevne:

Ca. 8-10 m²/ltr.

 

Tørketider 10 grader 20 grader
Støvtørr 10 minutter 3 minutter
Overmalbar 7,5 timer 3 timer
Klar for sjøsetting 12 timer 4 timer
Maximal tid før sjøsetting etter siste strøk 46 dager 45 dager
Størrelse
Velg størrelse G2STOR